Kamperen is een vorm van vakantie vieren die steeds populairder wordt. Nederlandse vakantiegangers kiezer er vaak voor om in Europa een leuke camping of mooi vakantiepark uit te zoeken en daar hun zomervakantie te vieren. Naast de bekende vakantielanden Frankrijk en Spanje zijn er steeds meer landen in Europa waar de mooiste vakantieparken worden opgezet. Zo zijn vakantieparken in Kroatië, Italië en Portugal enorm aan populariteit aan het winnen.

Verblijf op een vakantiepark

Vakantieparken komen in allerlei soorten en maten. Van kleinschalige vakantieparken tot parken waar alles te vinden is. Met name die laatste vorm, de grotere en uitgebreide vakantieparken, zijn steeds vaker te vinden door heel Europa. Dit zijn parken waar alles aanwezig is om jou een fijne vakantie te bezorgen. Denk hierbij aan het organiseren van activiteiten, winkels op het park, sportmogelijkheden en de mogelijkheid tot het huren van bijvoorbeeld auto’s of fietsen. Zo weet je zeker dat je tijdens jouw vakantie niets te kort komt.

Ontspannen reizen naar een vakantiepark

Omdat de populaire vakantieparken verspreid liggen door heel Europa, is het goed om na te denken over hoe je naar deze parken gaat reizen. Veel Nederlandse toeristen kiezen er voor om vakantieparken in Spanje, Frankrijk en Duitsland met de auto te bezoeken. Dit zijn vaak ritten van flink wat kilometers, maar binnen een dag ben je wel op de plek van bestemming. Andere bestemmingen die wat verder in Europa te vinden zijn, worden vaak bezocht met het vliegtuig. Zo heeft het zuiden van Portugal ook hele mooie vakantieparken, maar is dat te ver om te rijden. Je kunt vanaf Nederlandse vliegvelden gemakkelijk vliegen naar Albufeira, om daar heerlijk te genieten van je vakantie.

Dus zoek jij nog een leuke vakantiebestemming voor komende zomer, kijk dan eens welke vakantieparken te vinden zijn in Europa. Je zult er versteld van staan hoeveel leuke parken op prachtige locaties er te vinden zijn.

Steeds meer vakantieparken in Europa

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *