Een ballonvlucht boven de stad en provincie Utrecht is een ware belevenis voor jong en oud. De Romeinse historie is in de stad en omgeving nog volop terug te vinden. Vaar langs de domtoren en over de pittoreske grachten in de stad. Ontdek de Universiteiten en vele kerken die Utrecht rijk is.

 

Ervaar van bovenaf hoe druk het nu echt is op Utrecht Centraal. Vlieg in alle rust over één van de drukste steden van Nederland. Ver boven alle drukte en lawaai uit! Neem de tijd om je te verwonderen over deze unieke stad. Met onze ballonvluchten boven Utrecht krijg je een prachtig overzicht van jouw omgeving.

 

Ballonvlucht over de provincie:
De provincie Utrecht is prachtig op geheel eigen wijze. Varen we van noord naar zuid dan komen we langs de indrukwekkende Nieuw Hollandse Waterlinie, waar 45 forten aan gelegen zijn. In het noorden zien we ook de Loosdrechtse plassen en werpen we mogelijk een blik op ’t Gooi.

 

Varen we in westelijke richting dan hebben we zicht op de Leidsche Rijn en kasteel IJsselstijn. Meer oostelijk trekken we over de bossen richting de Veluwe. Ervaar wat de Utrechtse Heuvelrug voor moois te bieden heeft. Onze ballonvluchten starten op 1 april en eindigen op 1 november, de bossen zijn in de lente, zomer en herfst betoverend mooi. Welke windrichting we ook opvaren, Utrecht is een prachtige beleving van bovenaf!

Ballonvaren boven Utrecht: Ervaar de historie van deze stad van bovenaf!

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *