De echte vakantieliefhebber kan geen genoeg krijgen van het reizen door verre landen en het ontdekken van nieuwe gebieden. Het liefst zullen zij 365 dagen per jaar weg zijn om te genieten van wat de wereld te bieden heeft. Echter is het probleem vaak dat reizen geld kost en deze avonturiers geen goudmijn in hun kelder hebben. Maar je kan reizen en werken ook combineren door te gaan werken in het buitenland.

 

Zo is er altijd een vraag naar Nederlands personeel op de Franse campings. Jaarlijks gaan er 1,8 miljoen Nederlanders op vakantie naar Frankrijk. Aangezien Nederlanders vaak naar de campings trekken in Zuid-Frankrijk, is daar ook veel Nederlands sprekend personeel nodig.

Mede dankzij de aantrekkende economie is de toerismesector weer enorm gegroeid. Steeds meer Nederlanders hebben weer een baan met als gevolg dat ook steeds meer Nederlanders het zich kunnen veroorloven om op vakantie te gaan. Daarnaast hebben ze ook nog eens meer te besteden op hun vakanties.

Kortom de campings zitten in het zomerseizoen boordevol en dat betekent dat jij nodig bent om al die Nederlandse gasten de vakantie van hun leven te bezorgen. Het begint al bij de receptie, waar je ze een warm welkom heet op hun welverdiende vakantie. Vervolgens kan je in de bar, het restaurant of het animatie team gaan werken.

Campings liggen vaak op prachtige locaties en dus kan jij lekker geld verdienen en aan jouw reislust voldoen. Naast het vele werk is er namelijk nog genoeg tijd om de omgeving te verkennen. Tripjes naar nabijgelegen steden en natuurgebieden zijn echt een must en vaak nog goed betaalbaar ook. Omdat je verblijft op de camping waar je werkt zijn de enige onkosten die je maakt voor deze tripjes de reiskosten. Van een slaapplek ben je al voorzien.

 

Het is een heerlijke combinatie van werken met leuke mensen, je Franse taal, of een andere taal afhankelijk van waar je wilt gaan werken, verbeteren en de wereld ontdekken. Bovendien zijn de ongeplande gebeurtenissen het leukst en zal dit een ervaring zijn die de rest van je leven bij je blijft.

Werken op de camping

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *