De vakantieperiode is in volle gang en mensen verspreiden zich over de hele wereld om lekker tot rust te komen. Veel mensen besluiten ook vakantie te houden in eigen land. Bent u van plan om op een camping te verblijven in Nederland of het buitenland? Huur een auto!

Een bijzondere auto

Een vakantie of weekendje weg is een uitstekende periode om jezelf eens te verwennen. Zo is het enorm leuk om eens een bijzondere auto te huren voor tijdens de vakantie. Zo krijgt het vakantiegevoel nog een extra impuls! Huur bijvoorbeeld eens een mooie cabrio of een luxe gezinsauto. Bij Europcar kan je een auto huren waar je ook bent in de wereld. Huur bijvoorbeeld je auto in Nederland en ga eropuit, maar het is ook mogelijk om in het buitenland een auto te huren. Het wagenpark van Europcar bestaat uit tientallen auto’s, dus er zit altijd iets leuks voor je bij!

Zie meer met de auto

Tevens is het huren van een auto op vakantie een extra vorm van vrijheid. Je zit niet gebonden aan bustijden of tijden waarop je excursies plaatsvinden. In de plaats daarvan bepaal je zelf hoe laat en waar je heen gaat tijdens jouw vakantie. Zin om een dagje naar een nabijgelegen dorp of stad te gaan? Geen probleem! Heb je een leuke camping gevonden, maar zit deze iets te ver van het strand? Met een eigen auto is ook dit geen probleem.

Altijd verzekerd

Bij Europcar ben je tevens ten alle tijden verzekerd als je besluit met je huurauto in het buitenland te gaan rijden. Ga dus gelijk vanuit Nederland richting jouw vakantiebestemming. Maak leuke tussenstops of rij in één stuk door. Het is jouw auto, dus jij bepaald! Met een huurauto ben je verzekerd van een fijne reis en unieke vakantiegevoel. Geef wel vooraf even aan of je naar het buitenland gaat!

Op vakantie? Huur een auto!

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *