vakantie

Je kent jezelf natuurlijk als geen ander. De juiste zonnebrand crème heb je dan al weken van te voren ingepakt. Helaas kun je uit alle enthousiaste een hele boel belangrijke dingen vergeten.  Heb je bijvoorbeeld aan onderstaande factoren gedacht?

Inboedelverzekering

Het aantal inbraken in Nederland stijgt helaas met de jaren mee. Inbrekers worden slimmer en inwoners banger. Dit moeten we natuurlijk niet hebben. Zo is het afsluiten van een inboedelverzekering wel zo handig. Ga met een gerust hart op vakantie en laat je bij nare situaties als deze door professionals behandelen.

Auto controle

Zeker met een camping bezoekje is het volledig controleren van je auto wel zo fijn. Voldoende bandenspanning, ruit vloeistof, koelvloeistof, barsten in ramen en/of overige zaken zijn natuurlijk essentieel. Daarnaast verricht een verre reis breder onderzoek. Weet jij bijvoorbeeld welke brandstof in andere landen gebruik worden? Of wat zijn de eventuele kosten bij het benaderen van tolwegen?

Juiste inentingen

Helaas zijn niet alle inentingen verplicht. Dit kan op lange termijn voor vele nadelen zorgen. Zeker bij een camping vakantie is de juiste immuunsysteem enorm belangrijk. We willen natuurlijk niet een buitenlandse griep oplopen.

Breng een bezoekje bij de dokter en laat je adviseren over de juister medische middelen. Zo kan een muggenspray in een tropische land of bos enorm van pas komen.

Reisverzekering

Of je nou een ver land bezoekt of in een andere provincie kampeert het hebben van de juist (reis)verzekering is noodzakelijk. Zo verzekeren tegenwoordig niet alle zorgverzekeringen de zelfde diensten. Hier wil je natuurlijk niet achter af pas achter komen.

Controleer jouw vergoedingen en/of diensten voor in en buiten het land en vergelijk zorgverzekeringen online. Je kunt hier maar nooit genoeg tijd in steken.

Ga jij goed voorbereid op vakantie?

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *