Er zijn vele manieren van vakantie vieren. De een gaat graag naar een hotel of hotel. De ander neemt een stacaravan, gaat naar een Glamping of gezellig ouderwets camperen. Griekenland is bij uitstek de perfecte plek voor alle soorten vakanties.

Waarom Griekenland?

Griekenland is een land dat werkelijk alles te bieden heeft. Het is niet alleen een perfect land voor de zomervakantie met de hagelwitte zandstranden, er zijn ook kiezel stranden. Je vind er een helder blauwe zee, met prachtige kustlijnen.

 

Naast een perfecte zomer vakantie op een van de Griekse eilanden. Is het land ook rijk aan cultuur en geschiedenis. Je kunt er perfect cultuur snuiven zoals dat zo mooi genoemd wordt. De vele dorpjes, de tradities, de geschiedenis en de aparte maar mooie Griekse taal maken het land tot een zeer gewild vakantie land voor velen.

Kamperen in Griekenland.

De campings in Griekenland zijn meer dan compleet. Er zijn er dan ook velen om uit te kiezen. De voordelen van de campings op Griekenland zijn dat ze allemaal erg kindvriendelijk zijn ingericht. Er is dan ook meer dan genoeg te doen voor kinderen. Denk aan complete waterpretparken, kinder animatie programma’s en spelletjes die er georganiseerd worden. Om het nog niet te hebben over de vele speeltoestellen en de natuur waar je als kind perfect verstoppertje kunt spelen of in de avond gezellig met paps en mams rond een kampvuurtje kunt zitten.

 

Voor volwassenenen is er minsten net zo veel te doen. Terwijl je kinderen vermaakt worden in een van de animatie programma’s kun jij heerlijk genieten van het zwembad of de zee. Een verfrissend drankje erbij en genieten maar. Of je gaat lekker lunchen in een van de vele restaurants die de campings in Griekenland rijk zijn.

Cultuur, geschiedenis en de Griekse taal.

Je kunt een camping vakantie aan het strand perfect combineren met enkele uitstapjes om wat meer van de Griekse cultuur mee te krijgen. Griekenland heeft ontzettend veel invloed gehad in de Europese geschiedenis. Denk alleen al aan de taal die er gesproken wordt. De Griekse taal heeft alleen al een rijke geschiedenis. Neem het Griekse Alfabet, de Alfa, Bèta en Omega.
Over het nieuwgrieks en het oudgrieks valt genoeg te vertellen en te leren, dus waarom niet meteen een cursus Grieks terwijl je daar bent. Het is een mooie taal en op deze manier leer je op een leuke manier en de taal. Wil je wat basis Grieks leren, of liever een complete cursus Grieks meenemen op vakantie? Kijk dan eens op deze website voor een overzicht van Griekse cursussen.

Waarom een camping-vakantie naar Griekenland.

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *