Eigenlijk zou je jouw vakantie niet moeten beginnen met stress, maar in veel gevallen komt dat wel voor. Vooral het parkeren bij luchthaven Eindhoven kan bij veel mensen voor hartkloppingen zorgen. De luchthaven wordt steeds populairder en dat betekent meer mensen en meer auto’s die geparkeerd moeten worden. Dit kan oplopen naar lange wachttijden tijdens het parkeren met hierbij de toenemende angst om je vliegtuig te missen. Er zijn al genoeg mensen geweest die hun vliegtuig niet of net op tijd konden halen omdat het parkeren te lang duurde. Wil je zeker zijn van een parkeerplek en hier geen tijd mee verliezen dan kun je een parkeerservice inschakelen die je auto parkeert bij luchthaven Eindhoven.

Hoe werkt valet service
De valet service van luchthaven Eindhoven werkt heel makkelijk en snel. Van tevoren plaats je een reservering voor en parkeerplek. Als je naar de luchthaven van Eindhoven rijdt bel je de valet service op. Dit kun je doen als je ongeveer op 20 minuten afstand bent van de luchthaven. Vervolgens rijdt je naar de privé parkeerplaats. Als je aankomt staat er een chauffeur op je te wachten. Vervolgens draag je de auto over aan de chauffeur en hij of zij parkeert deze op een bewaakte parkeerplek dichtbij de luchthaven. Zelf hoef je verder niets te doen behalve inchecken en in het vliegtuig stappen. Wanneer je terugkomt van vakantie staat je auto weer klaar bij de luchthaven op het afgesproken tijdstip.

Kiezen voor de shuttle service
Een andere optie is de shuttle service. Je brengt dan je auto naar de afgesproken plek dichtbij het vliegveld. De chauffeur zal je helpen met je bagage zodat je snel kunt gaan inchecken. Als je terugkomt van vakantie zal je opgehaald worden door een shuttlebus die je naar je auto brengt.

Voor beide opties is het noodzakelijk om van tevoren te reserveren.

Geen stress om parkeren luchthaven Eindhoven

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *