Een gezellig weekend weg, avontuurlijke outdoor activiteiten en lekker ontspannen? Bij Camping Polleur in de prachtige Ardennen komt het allemaal samen. Vakantie in het buitenland, maar toch nog prima met de auto te bereiken vanuit Nederland.

Familiecamping met zwembad

Camping Pollleur is een gezellige familiecamping met goede faciliteiten en vermaak voor jong en oud. Op de camping vind je onder andere een zwembad, visvijver, speeltuin en dagelijks worden er leuke activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Tevens helpt het campingpersoneel je met het boeken van leuke survival/outdoor activiteiten, zoals vlotbouwen, raften, klimmen, abseilen of mountainbiken.

Van back to basic tot glamping

Op deze familiecamping kom je veel verschillende mensen tegen. Mensen die van luxe kamperen (glamping) houden en hun vakantie doorbrengen in een luxe chalet of appartement, maar ook mensen die back to basic gaan en zonder stroomaansluiting met een tentje op ons bivakterrein staan. En alles daar tussenin! Afwisselend toch?

Bezoek de website en kom kamperen in de Ardennen

Camping Polleur

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *