Kamperen aan het water op een 5 sterren: Friesland?
Bij een camping aan het water, denken de meeste mensen aan Friesland. Maar wist u dat de mooiste kampeerplaatsen aan zee feitelijk in Groningen liggen? Camping Lauwersoog ligt op de grens van deze twee Noordelijke provincies. U vindt er het beste van Friesland en Groningen ineen.

Camping Lauwersoog was niet voor niets Camping van het Jaar!
Kamperen doet u op een van de vier soorten kampeerplaatsen. Deze liggen aan het water, tussen het Lauwersmeer en de Waddenzee. Welke plek het precies wordt, hangt af van uw voorkeur voor luxe of basic, groot of klein, privacy of levendig etc. U bepaalt. Maar één ding is zeker: Kamperen bij Nationaal park Lauwersmeer zorgt voor een onvergetelijke vakantie aan het water.

Bezoek de website

Lauwersoog

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *