Kamperen in Noord-Holland? Onze kampeerplaatsen zijn gelegen op de mooiste plek van Noord-Holland. Direct aan zee, vlakbij de prachtige bossen en het mooie zandstrand van Petten.

Een nieuw strand bij Petten

Het kustlandschap bij Petten ziet er nu heel anders uit. De nieuwe kust begint na de dijk met een kleine ‘vallei’ om stuifzand op te vangen. Hiervoor staat een hoog duin dat net iets lager is dan de dijk. Na het duin vormen zich kleinere duintjes. Hierna begint een breed strand. In totaal zullen duinen en strand ongeveer 250 meter breed zijn. Ook een groot Panorama duin rijst op op het strand van Petten.

Aan de kust kunt u heerlijk uitwaaien, genieten van de kustlijn van Noord-Holland en de prachtige fiets- en wandelroutes afleggen. Onze kampeerplaatsen zijn onderverdeeld in 3 type kampeerplaatsen. Wilt u dit seizoen heerlijk genieten van Noord-Holland? Dan is de Watersnip bij uitstek geschikt voor uw vakantie.

Bezoek de website

De Watersnip

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *