Kamperen op Petite Suisse in de Belgische Ardennen is een beleving op zich. De camping is opgebouwd uit terrassen met een magnifiek uitzicht op de wijde omgeving. De ligging tegen een zuidhelling maakt de camping bovendien tot een paradijs voor de zonaanbidders. U kunt volop genieten van alle kampeercomfort.

De comfort 1 kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 groot en beschikken naast een elektriciteitaansluiting van 10 ampère stroom en een tv-aansluiting met Belgische en Nederlandse kanalen. De plaatsen zijn binnen handbereik van een watertappunt en bieden u een prachtig uitzicht over het dal.

Kiest u voor een comfort plus plaats, dan heeft u ook een eigen watertappunt en waterafvoer op een kampeerplek van minimaal 115m2. De keus is aan u!

Ook zijn er speciale camperplaatsen met extra luxe voorzieningen. Op een plek van minimaal 100m2, heeft u 10 ampère elektra, een tv-aansluiting met Belgische en Nederlandse kanalen,  en een eigen watertappunt en afvoer. Deze plaatsen beschikken over een verhard gedeelte, waar de camper op kan staan én een gedeelte met gras, om lekker op te zitten!

Bezoek de website

Campig Petitesuisse

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *