Camping Witterzomer is een vakantiepark, gelegen in Drenthe. Door de goede locatie van de camping kun je de omgeving uitstekend verkennen. De vakantiehuizen op het park hebben veel ruimte en privacy. Wilt u met een groep op vakantie? Kies dan voor de groepsaccommodatie van camping Witterzomer.

Uiteraard kunnen ook de echte kampeerders terecht bij camping Witterzomer. Je kunt ervoor kiezen om zelf een tent mee te nemen en te kamperen op een van de kampeervelden van  camping Witterzomer. Een vakantie in de natuur of luxe kamperen. Bij luxe kamperen krijg je toegang tot privé sanitair.

Naast luxe kamperen is het mogelijk om vakantie te houden in huurtenten, trekkershutten of gebruik maken van Camphome.  Als je kiest voor een van deze opties hoef je geen kampeerspullen mee te nemen.

Bezoek de website

Camping Witterzomer

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *